2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Németországban pohárral dobálták a játékosokat, de ott ez jópofa dolog

Pár napja attól volt hangos minden, hogy a magyar szurkolók poharakat dobáltak a pályára, volt is belőle olyan rasszizmus, hogy sosem múlik el. Most a németek adták elő ezt, és láss csodát, ez teljesen jópofa dolog a magyar libsi orgánumok szerint, rasszizmusnak pedig nyoma seincsen. Ezért mutatjuk a Telex beszámolóját az esetről, és az aljas kettős mércéjükről.

Telex írása: 

4-3-ra nyert a Dortmund Leverkusenben a Bundesliga szombati meccsén, a hazai csapat háromszor is vezetett, a Dortmund azonban nemcsak háromszor egyenlített, hanem Erling Haaland tizenegyesből belőtte a vendégek negyedik gólját, amire már nem volt válasza a hazai csapatnak.

A leverkuseni szurkolók egy része elég vehemens választ adott, amikor Haaland a gólját ünnepelte a szögletzászlónál. Beintettek neki, és meg is dobálták a drukkerek, de az igazán emlékezetes produkciót Jude Bellingham nyújtotta, aki miközben ünnepelte a norvég csatárt, elkapja a feléje repülő poharat, úgy tesz, mintha inna belőle és eldobja. Mivel a száját törölgette utána a mezével a 18 éves angol játékos, nyilván egy kicsi neki is jutott a pohár tartalmából.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató