2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Vásárhelyi: Orbánék viselkedése elárulása mindannak, amiben Jézus hitt

Nem tudják megemészteni a pápa látogatását a liberális megmondóemberek...

Vásárhelyi Mária így fröcsög a Facebookon:

„Nem vagyok vallásos és nem vagyok keresztény, de tisztelem mások hitét, világnézetét. Azt hiszem Ferenc pápa a mai hatalmasok közül talán az utolsó nagy humanista. És ez a humanizmus erősebben köt össze vele, mint a sok hitetlen farizeust, kufárt, akik a hitből is hatalmat és üzletet fakasztanak saját maguk számára. Nekem van közös hitem Ferenc pápával, mivel mindketten hiszünk az emberségben, a szeretetben, a szegények és rászorulók gyámolításában, az emberek egyenlőségében, a gyűlölet és kirekesztés elutasításában.

Így azután beszédének minden szavát megértettem a hamis Messiásokról, a képmutatókról, a hazugságokról, az embertársaink iránti – Isten által elvárt – szolidaritásról. És azt is értettem, hogy minden mondatát a mai magyar egyházi és állami hatalmasságoknak címezte azt üzenve, hogy az ő viselkedésük elárulása mindannak, amiben Jézus hitt és amit híveitől elvár.

Ha hinnék a pokolban, akkor biztos lennék benne, hogy egytől-egyig oda fognak kerülni. De mivel nem hiszek benne csak abban bízhatok, hogy még a Földön megbűnhődnek mindazért, amit ezzel az országgal tettek. Ámen.”

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató