2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Volner János páros lábbal szállt bele Karácsony Gergelybe

Nem engedjük, hogy a Gyurcsány-koalíció kárt okozzon az országnak!


Mint ismeretes, a baloldal mindent elkövet annak érdekében, hogy hazánknak minden lehetséges módon kárt okozzon. A Volner Párt viszont annak érdekében követ el mindent, hogy a baloldali károkozást megakadályozzuk és hazánkat megvédjük a baloldaltól. Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc bábfigurája, Karácsony Gergely népszavazási kérdést kezdeményezett annak érdekében, hogy megakadályozza a Fudan Egyetem magyarországi kampuszának létrejöttét, ezzel is konzerválva a magyar felsőoktatás nemzetközi élmezőnytől történő leszakadását.

A Volner Párt meggyőződése, hogy ezt a kérdést nem pártpolitikai érdekek mentén, egyes nyugati országok geopolitikai érdekeit kiszolgálva kell eldönteni. Kizárólag az számít, hogy hazánk felsőoktatásának versenyképességéhez a Fudan Hungary Egyetem létrejötte nagyban hozzájárul. Éppen ezért a Volner Párt a mai napon a Kúriánál megtámadta Karácsony Gergely Fudan Egyetemet támadó népszavazási kérdését, hiszen az nyilvánvalóan sérti az Alaptörvény 8. cikk (3) bekezdésének d) pontját, mely a napnál is világosabban kimondja, hogy nem lehet nemzetközi szerződésből eredő kötelezettségről népszavazást tartani. Azért pedig mindenkitől elnézést kérünk, hogy a baloldali összefogás látszatvezetője akkora lúzer, hogy még azzal sem volt tisztában, milyen kérdésekről nem lehet népszavazást kezdeményezni és melyekről igen. Két pontban mindenkit meg szeretnénk nyugtatni:

1. Nem ez lesz az utolsó, amikor keresztbe teszünk a baloldalnak.

2. Töretlenül hűek vagyunk a Jobbik 2003-as Alapító nyilatkozatához, melynek értelmében elsődleges feladatunknak tekintjük a kommunista utódpártok és a velük szövetségre lépő szélsőséges liberálisok távoltartását a politikai hatalomtól.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató