2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Nagyon kiakadt a magyargyalázó ARC kiállítás plakátjain az újbudai fideszes képviselő

Junghausz Rajmund, Újbuda fideszes önkormányzati képviselője berágott az ARC kiállítás plakátjai miatt. Mint ismert, a  - Geszti Péter által alapított - plakátkiállításon mindig a kereszténység és a magyarság kerül célpontba... Geszti Péterről közismert volt, hogy reklámügynöksége segítette a Szabad Demokraták Szövetsége kampányait korábban.

Bejegyzésében azt írta a képviselő, hogy mára „gusztustalan provokációvá vált” az ARC kiállítás, és szégyen, hogy az önkormányzat vezetői támogatják ezt az „uszító, balliberális eseményt.”

Mindezért a mérhetetlen Párbeszédben politizáló Barabás Richárdot, Újbuda alpolgármesterét okolja, akit meg is szólított egy bejegyzésében.

„Kedves rák aszcendensű felebarátom! Újbuda nem a privát homokozód, nem arra való az önkormányzat, hogy a szexuális orientációddal szórakoztasd a választókat. Ez itt nem a Grindr. Értem én, hogy te nem érted és pontosan ezért írom le újra.”

Junghausz szerint Barabás Richárd a 2019-es önkormányzati választások után „öncélú ámokfutásba” kezdett, addig nem volt példa „erőszakos szexuális tartalmat közvetítő politikára” a kerületben. Ugyanakkor Újbuda DK-s polgármesterért, László Imrét is felelősnek tartja, amiért beengedi a kerületbe a kiállítás plakátjait. 

Mivel eltávolították az előző bejegyzését, mutatjuk a legújabbat:

Az előző bejegyzésemben szereplő képpel a London külsőben dolgozó derék ázsiai és a feljelentő szerint megsértettem a közösségi alapelveket. Ezért törölték a képet. Azt a képet, amelyen az a plakátot mutatja, amin az alkotó úgy jelenít meg egy mérkőzést, mintha csak gonosz nácik és kedves szivárványosok járnának meccsre. Ez a világunkat ennyire szélsőségesen bemutató plakát nyerte el Újbuda különdíját. Mindez jól tükrözi Richárdunk világlátását, értékrendjét. Szívesen kitennék még néhány képet, de mára elég a bátor jelentgető liberálisokból. Egy valami még: a közösségi alapelveket az ARC is betarthatná. Gyerekekkel nem ajánlom a kiállítást! Annyi miértet egy szülő sem bír megválaszolni, amennyit indokol az a látvány - írja Junghausz Rajmund.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató