2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Jákob őrjöngve Orbánnak: Nem fog megremegni a kezem, amikor önt bilincsbe kell verni

Jakab folytatta az őrjöngést a Parlamentben...

Nem sikerült kipihennie magát Orbánnak, pedig a luxusjachtjukat még nagyobbra cserélték. Addig provokálják a népet, amíg egy nagy pofonba fognak belefutni. Több mint kétmillió ember él a létminimum alatt. Egymillió ember él minimálbérből. Az árak meg az egekben. „Ezek után önnek van bőr a képén megkérdezni az embereket óriásplakátokon, hogy emeljük-e a minimálbért. Ön annyit tudott elérni, hogy a román minimálbér lehagyta a magyart” – mondta az elgyurcsányosodott Jobbik elnöke Orbán Viktornak.

Követeltük, hogy emeljék már meg a családi pótlékot, követeltük, hogy hosszabbítsák meg az álláskeresési járadékot, de önök nem tették ezt meg. A magyar emberek valóban keményen dolgoznak, csak az a baj, hogy ebből az ön családja és barátai gazdagodnak. Ön tényleg bérből és fizetésből él, a magyar emberek béréből és fizetéséből – mondta Jakab Péter a miniszterelnöknek.

Odáig jutottak, hogy belenéznek a telefonjainkba, belenéznek az üzeneteinkbe kémszoftverekkel? A hálószobánkba nem akarnak bejönni? A Szájer Józsi nem akar bejönni a hálószobánkba? Nem fogjuk elfelejteni, hogy kik vették el az életünket és a hazánkat, és nem fog megremegni a kezem, amikor önt bilincsbe kell majd verni - keménykedett a parizeres.

Kövér László csak annyit mondott:

Azt a betyárját... 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató