2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Hadházy: Tóth Csaba kifogásolta, hogy nem jelentem meg tegnap a parlamentben, salátát kellett tűzdelnem

Folytatódik az üzengetés Tóth és Hadházy között. A korrupt szocialista beleszállt a lódoktorba, mert nem volt ott a parlamentben tegnap.

Erre reagált Hadházy:

Tóth képviselőtársam, előválasztási ellenfelem felrótta ma nekem, hogy nem jelentem meg a parlamenti ülésszak első napján a Kevéssé Tisztelt Házban. Tényleg nem érti, miről beszélek évek óta, vagy csak valami okos tanácsadó ezt javasolta neki? Mindenesetre köszönöm neki, hogy a választókat újabb érvvel segíthetjük, hogy miben más a felfogásunk.
Mint azt délutáni posztomban megírtam, a dudálós tüntetésért kapott büntetésemet dolgoztam le a kertészetben, salátát tűzdeltem. De évek óta mondom, hogy a parlamentbe csak néhány különleges esetben van értelme bemenni. Érdemes talán a miniszterelnökre reagálni vagy őt kérdezni egy-egy jó szónoklattal, de amúgy pótcselekvés ott ülni. Néhány kivételes esettől eltekintve csak színházi statiszta az a képviselő, aki a jól fűtött/hűtött, aranyozott teremben végzi az ellenállást akkor is, ha a kollégái jól megírt felszólalásokat tesznek a kezébe.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató