2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Gyurcsány: Klári iszonyatosat megy

A szemkilövető a Facebookon írja, hogy a felesége nagyot megy.

„2013 tavasza lehetett. Négyen ültünk a Parlament folyosóján. A másfél évvel korábban alapított DK-nak nem volt frakciója. Nem akarták, nem engedték, hogy legyen. Szóval ültünk a Parlament folyosóján és két barátom, kollégám logó fejjel mondja és mondja, hogy tisztességes és jó gondolat volt a DK megalapítása, de meg fogunk bukni egy év múlva. El fogunk tűnni. Vége lesz. Kész. Campobasso - ha értik!?:)) Ugorjunk nyolc évet!

Ezekben a napokban felajzott emberekkel találkozom mindenhol, akik lelkesülve mondják, hogy jól szerepelünk az ellenzéki előválasztáson. Érzik a hangulaton, hogy ez most nagyon működik. Hogy Klári iszonyatosat megy, hogy jelöltjeink többsége hozni fogja körzetét. Igen, nagyot mentünk az elmúlt tíz évben. Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét adhatjuk az országnak, és ha jól csináljuk, akkor majd a miniszterelnökét is.

Nem kétséges. A DK a mi oldalunk legjobban szervezett, legerősebb közössége. Több, mint párt. Közös történet, közös álmok, közös eredmények. Ti csináltátok. Meg talán mi is egy kicsit.  Ma folytatjuk, hozzáteszünk valamit ehhez a közös történethez. Aztán majd holnap is, meg azután is.  Nemcsak a párthoz. A hazához. A hazához.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató