2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Joe Biden megint elaludt tárgyalás közben

Joe Biden amerikai elnök a Fehér Házban fogadta Boris Johnson brit miniszterelnököt, hogy a brit–amerikai kereskedelmi megállapodás ügyében tárgyaljanak. A sajtónyilvános esemény azonban kínossá vált, Biden ugyanis ismét elszunyókált – írja a hirado.hu.


 
A népszerű videómegosztóra feltöltött felvételen Boris Johnson épp egy kérdést próbál feltenni, de szavába vágnak az amerikai elnök sajtósai, ugyanis észrevették, hogy Joe Biden elaludt beszélgetés közben.

A sajtócsapat hangosan kiabálva megköszönte a média megjelent képviselőinek a részvételt, majd kitessékelték az újságírókat,

mindeközben Boris Jonhson szemmel láthatóan nem érti, hogy mi történhetett.


Nemrégiben hasonló kínos eset történt, amikor a közel 79 éves elnök és Naftali Bennett izraeli kormányfő között zajló tárgyalásom úgy tűnt, hogy elaludt vagy elszunyókált. Naftali Bennett egyébként ekkor éppen azt ecsetelte, hogy milyen fontos országa és az Egyesült Államok együttműködése.

Mindez nagyjából egy percig tartott. Akkor is kellemetlen a helyzet, ha Biden valójában nem aludt, csak szunyókált. Mint ismert, Donald Trump korábbi elnök Sleepy Joe-nak (Álmos Joe) hívta Bident.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató