2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Megszondáztatták a vörösfejű Gyurcsányt az utcafórumán

Egyelőre még nem a rendőrök, nem is a börtönőrök, hanem egy lelkes, alkoholügyi kérdésekben feltűnően tájékozott fiatal srác vitte végbe a bátor tettet, megalázva a DK elnökét – ez derül ki a Kontra.hu által közzétett fotóból.

Mint ismert, az elmúlt időszakban többször is megvádolták a volt miniszterelnököt azzal, hogy a fellépéseire speciális módon turbózza fel magát. A júliusban megtartott gyöngyösi fórumára túlzottan jól sikerülhetett a bemelegítés, hiszen szelfizés közben úgy megborult, hogy kis híján betörte a mögötte lévő kirakatot.

A dülöngélős DK-s összejövetel után Gyurcsány leszögezte, hogy jó néhány hónap óta „egy megveszekedett korty” alkoholt sem ivott, absztinens lett, ebből következően teljesen véletlenül vesztette el az egyensúlyát a gyöngyösi nyugdíjasok gyűrűjében.

Arra kérünk Titeket, legyetek türelemmel! Amint többet megtudunk a politikust megalázó fiatalembertől, vagy fiatalemberről, azonnal feltárjuk a teljes történetet. Addig is a szonda legyen Veletek - írja a Kontra.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató