2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Volner János szerint Karácsony megint rá fog támadni a budapesti autósokra

Volner János: Karácsony intézkedéseinek ismételten a budapesti autósok láthatják a kárát.

A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság vezetője, Handl Tamás szerint a változásokra hatékonyságnövelés miatt van szükség és elmondása a közterület-felügyelői munkavégzést szeretnék magasabb szintre emelni. Az átszervezéseknek köszönhetően az "Akció Szolgálat" munkatársainak nagyobb mozgásterük lesz a budapesti autósok büntetésére. Bevételnövelés mindenekfelett? Nem áll messze a megismert baloldali intézkedéssorozatoktól.

De ki is az a Handl Tamás? A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság vezetője korábban Gyurcsány Ferenc testőre volt, jelenleg Gyurcsány bábjának, Karácsony Gergely főpolgármesternek bizalmasa. Nem mellesleg korábban így vélekedett a budapesti autósok ellenőrzéséről: „Nem azt akarom ezzel mondani, hogy mindenkit meg kell bírságolni, de az, hogy egy huszonnégy óra alatt három kerékbilincset rakunk ki Budapesten és mellé rakunk két feljelentést, vagy közigbírságot, bocsánat, közigbírságot, az nálam kimeríti a nem k*va sokat dolgozunk című műszakot”

A baloldal szerint a büntetés az egyetlen eszköz az autósok kiszorítására, és Önök szerint? - tette fel a kérdést Volner János a Facebookon.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató