2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Itt a dráma: Szabó Tímeát pofánverte egy idős nő az utcafórumon

Megütötte egy idős nő a Párbeszéd társelnökét, Szabó Tímeát 12 óra körüli időben a Széll Kálmán téren- minderről ő maga számolt be közösségi oldalán.

A politikusnak egyébként éppen az Országgyűlésben kellene parlamenti munkáját végeznie, amiről Orbán Viktor “maratoni ülésként” írt. Az afganisztáni háborús konfliktusokban jártas és a háborús zónákban is kellő tapasztalattal bíró Szabót annyira megviselte az, hogy egy idős nővel konfliktusba keveredett, hogy nem is hagyta szó nélkül. Érdekes, hogy Jakab Péter fojtószorítással földre vitt akciójánál nem hallatta hangját.

Szabó Tímea a közösségi oldalán írt arról, hogy egy “fideszes hölgy az imént megütött a Széll Kálmán téren, miután megkérdezte, hogy én hol voltam a zsidók deportálásánál.” Majd levonta a konzekvenciát:

Ide vezet az Orbán-féle gyűlölködés, az aljas hergelés. Ez a nő most még csak megütött, holnap lehet, hogy durvábbat is tenne velünk. Vessünk ennek véget, és hozzunk végre békét az országba! Ha te is szeretnél tenni a változásért, ma estig még szavazhatsz az előválasztáson! Szavazz Karácsony Gergelyre, arra a jelöltre, akinek nem a bosszú, hanem az ország újraegyesítése a célja!

-fejtette ki nem kicsit politikai tőkét kovácsolva az esetből. Pikáns, hogy éppen ők vádolják a kormánypártot gyűlöletkeltéssel, miközben politikai szövetségeseik már most rögtönítélő bíróságokkal, bebörtönzéssel és vagyonelkobzással kampányolnak.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató