2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Itt a halállista azokról, akiket Posta Imre és csoportja meg akart gyilkolni

Egészen elképesztő videót talált a Pestisrácok arról a fórumról, ahol híres közéleti, állami szereplőkre, politikusokra mondtak ki halálos ítéletet. A radikális csoport bírói testületének döntése értelmében szeptember 11-én Kulcson, neves közszereplők meggyilkolására buzdítottak az úgynevezett Pi-kör fórumán, ahol azt is hangsúlyozták: “gyilkoljatok, de szépen tegyétek!”

Élet elleni bűncselekmény előkészülete miatt őrizetbe vették a magukat Magyarok Felelős Nemzeti Kormányának nevező csoportosulás vezetőit, akik a gyanú szerint egy találkozó során emberölések elkövetésére hívták fel a csoport tagjait – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn. A Keresztes Imre főügyész által jegyzett közlemény szerint az ügyben emberölés előkészületének bűntette miatt folytat nyomozást a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség, amely hétfőn több helyszínen hajtott végre bűnügyi akciót. Úgy tudjuk, az elfogottak egyike Posta Imre, ismert radikális, szélsőjobboldali figura, a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa, akit radikális körökben sokan futóbolondnak tartottak. A férfi az általa alapított PI-kör(Posta Imre - a szerk.) vezetőjeként már évekkel ezelőtt arról beszélt, hogy az ország háborúban áll és azt hangoztatta, hogy a Fideszt és az összes többi pártot a cionisták irányítják. 

Ebben a videóban hangzik el egyebek mellett, hogy teljes vagyonelkobzás mellett az alábbi személyeket ítélték halálra, amit “történelmi pillanatként” említettek a jelenlévők.

Amitől a legjobban félnek, az vár rájuk, a halál, mert a testük teljesen elkorcsosult, a teljes megsemmisülés. Bűnszövetkezetben elkövetett hazaárulás, korrupció mellett halálbüntetésre ítélték magukat

– hangsúlyozták. Majd felolvasták az első körben kivégezni kívánt személyek nevét (szó szerint idézzük, igen, valóban nem sikerült mindig, mindenkiét eltalálniuk…)

“Orbán Viktor miniszterelnök mellett Gulyás Gergely, Toroczkai László, Gyurcsány Ferenc, Áder János, Dobrev Klára, “Fekete György András (!)”, Jakab Péter, Kásler Miklós, Benkő Tibor, Szijjártó Péter, Varga Judit, Nagy István, “Pulkovics László”, Semjén Zsolt, Máger Andrea, Novák Katalin, Kincses Gyula, Müller Cecília, Sulyok Tamás, Parti Tamás, Bánáti János, Jelasics Radován, Balogh János, Halmosi Zsolt, Mészáros József, Karas Mónika, Oravecz Márton, Merkely Béla, Rusvai Miklós, Szlávik János”
Mindezek után felszólították a Magyarok Felelős Nemzeti Kormányát arra, hogy hajtsák végre a felszólítást. Hozzátették: közel sem teljes a lista, Rogán Antal kimaradt például.

A Nemzetbiztonsági Hivatal vezetőit dupla halállal kínáltam volna meg

– fogalmazott Posta Imre, akit kedden fogtak el társaival együtt élet elleni bűncselekmény előkészülete miatt, aki arról is beszélt, hogy Köves Slomót majd a Mossad végzi ki.

 

 

Forrás: Pestisrácok.hu

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató