2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Kedves Jakab! Lájkbajnok Úr! Ballagj el szépen a kurva anyádba

Ahogyan arról beszámoltunk, és felrobbantottuk az internetet a hírrel, információk szerint, a legnagyobb fenyegető, Jakab kiesett a DK istállójából.

Mindenképp beszédes az, hogy egyelőre "holnap számolják" a szavazatokat, azonban ez mégis ki tudott szivárogni. Ennyire hiteles az előválasztás. Na, de térjünk vissza Jakabra, aki lehetne akár a Lájk királyfi is, de csupán egy egyszerű proletár. Ezt már a sajátjai is látják, ezekben az órákban minden ellenzéki csataló megköszönte a szavazáson való részvételt, kivéve Jakab. Jók lehetnek azok az információk, hogy a proli padlóra került, és a nagy lájkbajnoknak annyi ereje nem maradt, hogy legalább köszönetet mondjon a saját, megvezetett táborának. Egyedül ő nem. Neki ennyit számítanak a magyar emberek. Árulkodó apróság, de mi sem mutatja meg jobban, hogy tényleg egy igazi nárcisztikus szar ez az ember. 

 

Jakab napokkal ezelőtti mondatait idéznénk: 

"Jakab Péter elmondta, az első héten minden kétharmados törvényt hatályon kívül kell helyezni.

Az első napomon az irodám előtt fognak ülni az ÁSZ és a állami vezetők úgy, mint a verebek, várni a sorsukat, kivéve Polt Pétert, mert ő börtönbe kerül – fogalmazott."

 

Nem! Nem, Péter! Ahogy Vonánál megmondtuk, úgy megmondjuk neked is. Vona nincs sehol, mi még itt vagyunk. Te nem vagy már sehol, mi még mindig itt vagyunk.

 

Azt tanácsolnánk, nagy tisztelettel, hogy innentől kezdve, fenyegesd a jó kurva anyádat.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató