2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Kunhalmi: Ez az ország kettészakadt, és terjed benne a gyűlölet

Az MSZP társelnöke is kikelt magából a Facebookon, miután a kolleganőjét, Szabó Tímeát "megtámadta" egy idős asszony.

„Ma egy kormánypárti szimpatizáns megütötte Szabó Tímea országgyűlési képviselőtársamat, aki az előválasztásért kampányolt éppen a Széll Kálmán téren. Azon túl, hogy mélységesen elszomorít, hogy ilyen atrocitás érhet bárkit is, aki a demokrácia nevében próbál egy békésebb országért tenni nap mint nap, ez az eset csak megerősít abban, hogy a fideszes gyűlöletkeltésnek véget kell vetnünk.

Tímeát régóta ismerem, sokat dolgoztunk és dolgozunk együtt kampányban és kampányon kívül is. Látom, mennyit tesz azért, hogy ez az ország végre megszabaduljon ettől a mérgező békétlenségtől, amely évek óta sújtja. Az emberek - legyenek akár kormánypártiak, akár ellenzékiek - sokkal jobb sosra érdemesek annál, minthogy tettlegességig fajuló gyűlölettel legyen tele a szívük semmit sem ártó embertársaikkal szemben.

Ami ma Szabó Tímeával történt, intő jel. Ez az ország kettészakadt, és terjed benne a gyűlölet. Ez így nem maradhat, kormányváltásra van szükség! Ma estig még dönthettek arról, kik álljanak szemben a fidesz jelöltjével és arról is, melyik miniszterelnök-jelöltet tartjátok képesnek arra, hogy egy békésebb hazát teremtsen mindannyiunk számára.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató