2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

LMBTQ-propaganda a Gyurcsány-párti botránypolgármester kerületében

A Fidesz-KDNP újbudai frakciója felszólította a kerület Gyurcsány-párti polgármesterét, László Imrét, hogy távolíttassa el az ultraliberális ARC kiállítás azon részét, amely LMBTQ-propagandaanyag, mivel ez káros hatással lehet a gyermekek személyiségfejlődésére.

A nagyobbik kormánypárt közösségi oldalán közzétett közleményben ez áll: Szeptember 17-én nyílt meg a 21. ARC kiállítás Újbudán a Bikás Parkban, amely – meglátásuk szerint –

TÖBB PROVOKATÍV, A TÖBBSÉG SZÁMÁRA VÁLLALHATATLAN, OBSZCÉN PLAKÁTOT ÁLLÍTOTT KI, KULTURÁLIS ALKOTÁSNAK BEÁLLÍTVA AZ AGRESSZÍV ULTRALIBERÁLIS ÉS LMBTQ-PROPAGANDÁT.

A helyi Fidesz a KDNP-vel közösen éppen ezért

FELSZÓLÍTJA LÁSZLÓ IMRÉT (DK), ÚJBUDA POLGÁRMESTERÉT, HOGY A KISKORÚ GYERMEKEK VÉDELMÉBEN TÁVOLÍTTASSA EL MINDAZOKAT AZ ALKOTÁSOKAT, AMELYEK LMBTQ-PROPAGANDÁT TARTALMAZNAK. 

Kérjük, adjon életjelet a remény számára, hogy az ultraliberális gondolkodást nem kényszeríti rá mindazokra, akik másként gondolkodnak – nyomatékosították álláspontjukat a kormánypártok.

Véleményük alapján: Újbuda polgármestereként felelőssége van nemcsak a saját szimpatizánsaiért, hanem minden kerületben lakóért.

ARRA KÉRIK LÁSZLÓ IMRÉT, TEGYEN AZÉRT, HOGY KISKORÚ NE LÁTOGATHASSA ÉS LÁTHASSA A KIÁLLÍTÁST. A FELNŐTT TARTALMÚ TÉMÁK MEGZAVARHATJÁK A GYERMEKEK FEJLŐDÉSÉT ÉS KÁROS HATÁSSAL LEHETNEK SZEMÉLYISÉGÜKRE.

„Ma, amikor arról beszélünk, hogy szorítsuk vissza a világban az erőszakot és legyünk elfogadóak, akkor kérjük, legyen példamutató, és erőszakos módon ne kényszerítse senkire ezeket a botrányos és provokatív képeket. Amikor közös nyilatkozatot teszünk az erőszak ellen, akkor töltsük meg azt tartalommal" – áll a közleményben. 

AMENNYIBEN A DK-S POLGÁRMESTER NEM TESZ HATHATÓS LÉPÉSEKET, A FIDESZ-KDNP SZERINT AZ IS ÜZENET A KÖZVÉLEMÉNY SZÁMÁRA, HISZEN LÁSZLÓ IMRE ARCA ÖSSZEKÖTŐDIK EZZEL A KIÁLLÍTÁSSAL. 

Kérik arra is, amennyiben hasonló közterületi kiállítás, rendezvény kerül megrendezésre Újbudán, csak olyat engedélyezzen, amellyel nem sérti meg más vallási, kisebbségi csoport gondolkodását, jelképét.

„Amennyiben ezt nem tudja garantálni, kérjük, tekintsen el ezek Újbudán való megrendezésétől" – derül ki a közleményből, amelynek szövege alább olvasható el teljes egészében.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató