2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Recskahuszár Gréczy: kékbe borult az ország

Gréczy Zsolt, a DK egyedül szexbotrányba keveredett politikusa a Spirit FM Aktuál című műsorában kifejtette, hogy az eddigi eredmények alapján egyértelmű, hogy az előválasztást főlényesen vezeti Dobrev Klára és a Demokratikus Koalíció.

A bukott politikus hangsúlyozta:

kékbe borult Magyarország!

(A kék szín a DK színe a jelenlegi politikai palettán - szerk.) Ez azt jelenti, hogy az az állítása a pártnak, hogy Dobrev Klára nemcsak a végső győzelemre esélyes jelölt, hanem a kormányzásra is alkalmas, a választoknál pozitív fogadtatásra talált.

Azon felvetésre, hogy mit szólnának ahhoz, hogy riválisok esetleg visszalépnének Karácsony Gergely javára Dobrev Klárával szemben, azt válaszolta: elviekben ez lehetséges, a szabályok ezt megengedik, de szerinte tudomásul kellene vennie mindenkinek a választói akaratot, jelesül, hogy Dobrev Klára és a DK fölényesen győzött.

Mint mondta, az elmúlt időszakban voltak olyan, velük szemben kritikus elemzések, miszerint a DK nem ütőképes, most mégis kékbe borult az ország. "Ezt illene tudomásul vennie és tiszteletben tartania mindenkinek! Mind a 19 megyében Dobrev Klárát akarta a többség. Ez erős jelzés a visszalépés tekintetében, és minden magyar választópolgár számára." - mondta Gréczy Zsolt.

Meggyőződése szerint Dobrev Klára képes legyőzni Orbán Viktort, és ezt az ellenzéki szavazók is így gondolják - az előválasztási eredmények alapján nagyon is egyértelműen.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató