2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Dorghálózatra csaptak le Pest megyében

Kokainra szakosodott Pest megyei droghálózat öt tagját fogták el szerdán összehangolt akcióban a Nemzeti Nyomozó Iroda Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály munkatársai és a TEK speciális egységei.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a police.hu-n közölte, hogy a hosszas előkészületet követő akcióban a drogot eladó férfit, az őt segítő feleségét, a futárt és két szállítót is sikerült elfogni – tudatta az MTI.

A 39 éves budapesti férfival szemben jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt indult eljárás, a feleség leginkább az előkészítésben, a szer darálásában, adagolásában segédkezett.

A megrendeléseket egy 31 éves biciklis futár szállította házhoz, aki naponta kapta meg az értékesítendő adagot, majd később elszámolt a pénzzel. A fővárosi eladótól két szállítóhoz is eljutottak a nyomozók.

A rendőrség tájékoztatása szerint a droghálózat több tagjának lakásában házkutatást tartottak.Az összehangolt akcióban a gyanúsítottak elfogása mellett mintegy kétszáz gramm kokain utcára kerülését akadályozták meg a rendőrök.

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató