2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Szerdától jön a hűvös őszi időjárás

Nem sokáig örülhetünk a hétvégén megtapasztalt jó időnek, az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint ugyanis a jövő hét közepétől hűvös, esős időre számíthatunk a jövő héten. Emellett a szél is élénk lesz – írja az MTI.

A hét első felében még enyhe időjárásra számíthatunk. Hétfőn és kedden is túlnyomórészt derült, napos, száraz idő lesz. Kedd délutántól, estétől viszont beborulhat az ég, és eső, zápor, egy-egy zivatar is előfordulhat. Mindkét nap 20-27 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Szerdától már hűvösebb időre számíthatunk. Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég és eső is várható, kivéve az északkeleti tájakon. A leghidegebb órákban 4 és 15, délután 12 és 22 fok közötti értékek várhatók.

Csütörtökön az ország nagy részén borús, esős idő lesz. A legmagasabb hőmérséklet 12 és 19 fok között valószínű, a tartósan esős tájakon lesz hidegebb.

Pénteken felhős lesz az ég, míg az északkeleti tájakon naposabb időszakok is lehetnek. Dél, délnyugat felé jöhet eső, zápor. A minimumhőmérséklet 3 és 12 fok között várható, a maximumhőmérséklet 12 és 19 fok között valószínű.

A hétvégén az északi, északkeleti megyékben naposabb, szárazabb időre van kilátás. A déli, délnyugati felében a felhősebb idő a valószínűbb, és eső, zápor változatlanul előfordulhat. A hőmérséklet nem fog 20 fok fölé emelkedni.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató