2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Megvan a Playboy első nyíltan buzeráns, férfi címlapsztárja

Címlapon viselhette egy nyíltan meleg férfi, Bretman Rock a Playboy magazin ikonikus nyuszijelmezét, az áttetsző fehérneműt, a magassarkút és a füleket - írja az NBC News. 

Rock a YouTube-on közzétett sminkvideóival lett ismert, majd saját realityműsora lett az MTV-n. Az elmúlt években az Instagramon több mint 17 millió követőt gyűjtött, és az LMBTQ-közösség egyik fontos ikonjává vált.

"Az, hogy egy férfi van a borítón, óriási dolog az LMBTQ-közösség és a színesbőrű emberek számára, és ez az egész annyira szürreális" - mondta Fülöp-szigeteki származású, Honoluluban élő Rock. "Ez olyan most tényleg, k*rvára megtörténik? érzés. És olyan csinos vagyok" - idézte Rock gondolatait a Playboy egy Twitter-bejegyzésben.

Rock a harmadik férfi, aki önállóan szerepel a nyuszis magazin címlapján, korábban csak Hugh Hefner, a magazin alapítója, valamint a zenész Bad Bunny jelent meg a magazin online kiadványának borítóján 2020-ban. Tavaly Victoria Volkova volt az első transznemű nő, aki szerepelhetett a Playboy Mexico címlapján.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató