2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Volner: Kipukkadt a csúf lila léggömb

A Volner Párt elnöke mondta el a véleményét a szélsőliberális Momentumról.

„Napjaink egyre fokozódó politikai csatazajában sokak figyelmét elkerülte, de a partvonalon történt valami nagyon fontos. Az Új-SZDSZ felfuttatási kísérlete csúnyán megfeneklett, a Momentum elnöke, Fekete-Győr András akkorát égett az előválasztáson, mint egy benzinnel meglocsolt tollfeldolgozó üzem.

Gyurcsányék a Momentummal szemben is a szokásos taktikát alkalmazták: saját érdekeik mentén használták, majd eldobták őket. A lebőgés után már lehet pislogni, meg a fejeket a falba verni, ez semmit nem változtat a tényen: bizony, bizony, csak »arra« kellettek.

Sajátos és érdekes folyamatoknak lehettünk tanúi a baloldali összefogás és Gyurcsányék Momentum-stratégiáját illetően. Vigyázat, bonyolult gondolatok következnek. Amikor a tavalyi év folyamán nyilvánvaló vált, hogy igen, minden kétséget kizáróan lesz teljeskörű baloldali összefogás, akkor mindenki arra gondolt (mi is), hogy ezzel majd újjáéled a valamikori MSZP-SZDSZ szövetség. Sokáig így is látszott. A DK felhasználta a Momentumot arra, hogy együtt rakják le a baloldali összefogás újbaloldali és szélsőliberális ideológiai fundamentumait.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató