2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Fidesz: Budapest két évet vesztegetett el Karácsony politikai ambíciói miatt

„Budapest lett a vesztese az elmúlt két évnek” – írta a Fidesz fővárosi frakciója.

A Fidesz Budapest Facebookon reagált Karácsony Gergely pénteki bejelentésére, miszerint abbahagyja a miniszterelnöki kampányát, és visszalép Márki-Zay Péter javára.

Hiába a kampányra és a hirdetésekre költött százmilliók, Karácsony Gergely valójában megbukott, mert a baloldali szavazók sem tartják alkalmasnak még miniszterelnök-jelöltnek sem

– írta a Fidesz. 

Közleményükben azt javasolják Karácsonynak, hogy főpolgármesterként kezdjen a fővárosért dolgozni. Emlékeztetnek, hogy az elmúlt időszakban Budapesten „káoszba dőlt a közlekedés”. Hozzáteszik: félő, hogy aki „egyszer cserben hagyta a szavazóit, az megteszi újra”.

Ezért Karácsony Gergely megfontolhatná a lemondását Budapest vezetéséről

és kereshetne magának ismét egy kényelmes szakértői állást, sok munka és felelősség nélkül” – zárta a Fidesz a bejegyzést.

Ismeretes, legutóbb szerda reggel alakult ki totális káosz a budapesti tömegközlekedésben. A legnagyobb gondot az okozta, hogy nem közlekedtek a 4-6-os villamosok. Ennek az volt az oka, hogy egy villamosvezető hajnalban homokszórási problémát jelzett, ezt később más vezetők is megerősítették.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató