2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Szanyi üzent az MSZP-nek: Csápolhattok egy milliárdos oligarchának vagy a nácik által felfedezett konzervatív Orbán-klónnak

A volt MSZP-s Szanyi Tibornak nagyon nem tetszik a kialakult helyzet.

Üzent a szocialistáknak:

Éveken át mondogattam, hogy csúfos vége lesz annak, ha az MSZP nem talál vissza a balos gyökereihez, és elvtelen kalandozásokkal próbálja az elitjét eltartani. Annyiban tévedtem, hogy ez a csúfos vég nem az MSZP sima megszűnése lett, hanem az, hogy előtte még megtűrt szolgálónak beállhattatok a liberálisok, a konzervatívok és a nácik alá. 

Az ún. előválasztás során kirostálódott az MSZP két volt elnöke és sokan mások, akikért részetekről egy könnycseppet sem láttam elmorzsolni. Ahogy Horn Gyula arcképe is eltűnt a díszleteitekből. Felhördültök, hogy pártom, az ISZOMM Kádár János tervet hirdet, midőn még a liberális sajtó is azon kesereg, hogy épp 5 éve szűnt meg Kádár János lapja, a Népszabadság.

Sok bűnötök van, amelyekben nem kívántam osztozni. A legnagyobb bűnötök azonban az, hogy egy-egy zsírosabb alku kedvéért bármelyik elveteket hagytátok feladni. Hogy nem lázadtatok, és ma sem lázadtok a korrupt, hazug és dúsgazdag »Zordonjaitokkal« szemben. 

Most még örültök, hogy tucatnyi helyen az MSZP jelöltje indulhat közös ellenzéki jelöltként, s talán a közös lista is csurrant-cseppent valamit. Mert tudjátok, hogy önállóan immár leginkább csak kipottyannátok az Országgyűlésből. Baloldali szövetségesetek nincs, s »kvázi« legjobb esélyetek, hogy csápolhattok egy milliárdos oligarchának, vagy a nácik által felfedezett mélykonzervatív Orbán-klónnak. 

Hagytátok meggyalázni Kádár Jánost, most pedig hagyjátok meggyalázni Horn Gyulát.

Aki baloldali értékrendet vall, az a továbbiakban a baloldalt újjáépíteni hivatott IgenSzolidaritás mellé áll. Erre hívlak benneteket. Az október 23-i »eredményhirdetést« követően csak a szégyen maradhat a nyakatokon.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató