2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Belső információk: Dobrev brutális fölénnyel vezet a második nap után

A vasárnapinál is többen, 85 ezren szavaztak az ellenzéki előválasztás második fordulójának második napján az OEVB tájékoztatása szerint, erről ebben a cikkünkben számoltunk be ma reggel.

A hétfői nap pontos adatai az alábbiak szerint alakultak:

sátorban megjelent: 68.  284 fő.interneten keresztül adta le szavazatát: 16.  497 fő.

Összesen tehát 84 781 polgár voksolt hétfőn arra, hogy Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter legyen a moslék miniszterelnök-jelöltje 2022-ben.

Az összesített részvétel két nap után 163.  393 fő.

Szerkesztőségünkhöz olyan információk jutottak el, hogy az elmúlt kettő napban a DK szavazóit aktivizálták, a hozzánk beérkezett információban azt írják, Dobrevék erődemonstrációt tartanak. Karácsony eddigi szavazói is Dobrevre voksolnak. Az eltelt kettő napban a szavazatok 2/3-át Dobrevre adták le. Ugyanakkor ezt nem tekintik meglepőnek, hiszen a Demokratikus Koalíció az aki valóban tud mozgósítani szervezetten. Az természetesen még lehet, hogy csütörtök környékén elfogy a DK-s lendület, és Márki-Zay fel tud kapaszkodni Dobrev mellé szombatig, de ahhoz csoda kellene, hogy megfordítsa ezt a brutális előnyt, amit már a második nap után Dobrev birtokol. Ahogyan Jakab bukását kiszivárogtatták egy nappal a hivatalos eredmények előtt, nincsen kizárva az sem, hogy a mostani eredményt is eljuttatják majd a sajtónak, a szavazatok lezárása után szombaton. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató