2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Két évet kapott - Lagzi Lajcsi után most éppen az UFO együttes frontemberét ítélték el

Két év börtönbüntetés, hárommillió forint pénzbírság és két év közügyektől való eltiltás  – ez vár az egykori UFO együttes frontemberére a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség tájékoztatása szerint. 

Tavaly novemberben hirdetett elsőfokú ítéletet a Fővárosi Törvényszék abban a bűnügyben, amelyben az egykori UFO együttes frontembere és két társa 2010. és 2011. évben hirdetések és személyes kapcsolatok útján egy svájci bordélyba fiatal, magyar nőket közvetítettek és utaztattak ki. A bordély vezetője „jutalékot” fizetett, a volt énekes a kéjnőktől menedzselésükért „havi díjat” kért és kapott, azok prostitúciós tevékenységéből származó jövedelméből. Az I. rendű vádlott három „ügyfelétől” megtévesztéssel milliós összegeket vett át, amelyeket befektetni ígért, azonban azokat magára és az együttesre költötte – közölte a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség.

Mint írták:

Az eljáró törvényszék a volt énekes I. rendű vádlottat ítéletével bűnösnek mondta ki több rendbeli kerítés bűntettében, csalás bűntettében, valamint kitartottság bűntettében, amelyért őt 2 év börtönbüntetésre, 3.000.000.-Ft pénzbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte.

A Fővárosi Ítélőtábla a napokban hozott jogerős ítéletével az egykori popzenész I. rendű vádlott elsőfokú ítéletét azzal hagyta helyben, hogy az ügyészi fellebbezésnek részben helyt adva, vele szemben mintegy 2.7 millió forint bűncselekmény során szerzett összegre vagyonelkobzást is elrendelt – tájékoztatta szerkesztőségünket a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató