2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Márki-Zay: Dobrev Klára fejezze be a lejáratókampányát!

Hódmezővásárhely polgármestere szerint a DK „hazug kampánya” már a legszűkebb magánéletét, a feleségét és a gyermekeit sem kíméli.

Márki-Zay Péter hivatalos Facebook-oldalán szólította fel a DK miniszterelnök-jelöltjét, hogy az összefogás sikerének érdekében ne állítson valótlanságokat róla, fejezze be azt a „hazug gyűlöletkampányt”, amelyet ellene folytat a sajtó és a közösségi média felületein.

Márki-Zay bejegyzésében azt írja: Dobrev állításával ellentétben a DK-val kapcsolatban sosem hagyta el a száját a „hazaáruló” kifejezés, az ATV stúdiójában a Párbeszéd párt Karácsony Gergelyt eláruló politikusairól beszélt.

„A hazug támadássorozattal, amely immár a legszűkebb családi és magánéletemet, feleségemet és gyermekeimet sem kíméli, a DK kampánycsapata valójában arról a hírről akarja elterelni a figyelmet, hogy a tegnapi napon egy újabb komoly közvéleménykutatás bizonyította, hogy ha az ellenzék az én jelöltségemmel indul Orbán Viktor ellen, akkor együtt győzni tudunk, ha azonban Dobrev Klára lesz a közös jelölt, Orbán maradna a miniszterelnök. Az elmúlt évtized valamennyi kutatása következetes egyvalamiben: ahogy egyetlen választáson sem nyert még a Fidesz ellen, egyetlen olyan kutatást sem ismerünk, ami szerint Dobrev Klára le tudná győzni Orbán Viktor. Most még a DK támogatóinak is az az egyetlen reménye, ha rám szavaznak az előválasztáson” – olvasható a bejegyzésben.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató