2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Gréczy Zsolt: be fogjuk perelni Popovics Juditot

Popovics Judit, a Mindenki Magyarországért Mozgalom tatai politikusa azt nyilatkozta, hogy megzsarolta a DK. Gréczy Zsolt úgy fogalmazott, hogy "a hölgynek lesz lehetősége a bíróságon megpróbálni bebizonyítani az igazát, be fogjuk perelni".

„Márki-Zay Péter igazat mondott, engem is megzsarolt a DK!” –írta közösségi oldalán a Mindenki Magyarországa Mozgalom visszalépett képviselőjelöltje​, Popovics Judit. Márki-Zay Péter korábban ugyanis azt mondta, hogy van olyan jelöltjük, akinek először államtitkári posztot ajánlott a DK, majd megzsarolta, a harmadik miniszterelnök-jelölti vitán viszont azt is bemondta, hogy Popovics Judit ez a személy.

Az ATV Voksban Popovics Judit azt mondta, hogy a tatabányai helyi DK vezetője, Rusztik Péter meghívta egy kávéra, ahol azt közölte vele, hogy ha nem zavar be az előválasztásba, akkor kap egy államtitkári pozíciót. Miután erre nem volt nyitott, akkor azt mondták, hogy ellehetetlenítik őt és családját is. Beadott minden papírt, hogy elinduljon az előválasztáson, de egyik párttól se kapott befogadó nyilatkozatot, holott tudtával a Momentum és a Jobbik is azon volt, hogy megkapja ezt.

Gréczy Zsolt az ATV Startban úgy reagált Popovics kijelentéseire, hogy a hat párt egyike sem adott neki befogadó nyilatkozatot, erről hatpárti jegyzőkönyv is van. "Egyébként meg a hölgynek lesz lehesőtése a bíróságon megpróbálni bebizonyítani az igazát. Be fogjuk perelni" - szögezte le Gréczy Zsolt.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató