2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Ideje erőt és egységet mutatni!

Fritz Tamás írása a Magyar Nemzetből

2012 óta talán most van a legnagyobb szükség arra, hogy békemenetet tartsunk.

„A Civil Összefogás Fórum (CÖF) által szervezett békemenet a nemzeti szuverenitás és a konzervatív, keresztény értékrend védelmében létrejött civil társadalmi mozgalom, amely immáron kilenc éve, 2012 januárja óta indul el akkor, amikor arra a legnagyobb szüksége van az országnak. Az alapkérdés pedig az: 2021 őszére olyan helyzet alakult-e ki hazánkban, az unióban, a körülöttünk lévő világban, hogy ismét az utcára kelljen mennünk?

Azt gondolom, 2012 óta talán most van a legnagyobb szükség arra, hogy békemenetet tartsunk.

Annál is inkább, mert a globális liberalizmus emberei és magyarországi csatlósaik, a balliberális ellenzék a végső csatára készül az Orbán-kormány ellen, a jövő évi parlamenti választásokon bármi áron, de meg akarják buktatni a kormányt. Céljuk egy olyan birodalmi Európa megteremtése, amelyben az olyan ellenálló, szuverenitásukat a végsőkig védő nemzeteknek, mint Magyarország és Lengyelország, nem osztanak lapot.

A globalisták és a szuverenisták küzdelme mind Európában, mind Magyarországon a csúcsához érkezett; ezért, és leginkább ezért van szükség a békemenetre, amely demonstrálja, hogy az Orbán-kormánynak nemcsak Európában és az unióban vannak szövetségesei, hanem mögötte áll a nemzeti és keresztény értékrend iránt elkötelezett állampolgárok sokasága.

Az Orbán-kormány tehát nem egy belterjes elit harcot folytat az ellenséges európai és magyar elitekkel, hanem a honpolgárok, a civil társadalom érdekeit és értékeit képviseli, törekvése ezért is demokratikus. Nem úgy, mint a brüsszeli elité, amely már réges-régen elszakadt az európai polgároktól, nem nekik akar megfelelni, hanem a globális erőcsoportoknak, akik elhatározták, hogy a nemzetállamokat be­látható időn belül megszüntetik.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató