2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Videóra vették, ahogy megfenyegetik, majd megverik diáktársukat egy szigetvári középiskola tanulói

Videóra vették egy szigetvári középiskola diákjai, ahogy egy társukat szóban fenyegetik, majd hangos kiabálások közben megverik. A felvételt először csak egymás között küldözgették, végül felkerült az egyik közösségi oldalra is. A történtek miatt nyomozást indult.

Videóra vették egy szigetvári középiskola diákjai, ahogy egy társukat szóban fenyegetik, majd hangos kiabálások közben megverik. A kegyetlenkedés hosszú percekig tartott, az azonban a videóból nem derül ki, hogy miért kezdtek erőszakoskodni a diákok. Az iskolatársak is megdöbbentek a felvételen.

Az iskola vezetése teljesen elzárkózott a nyilvánosság elől. Nem kívántak a történtekkel kapcsolatban nyilatkozni. A rendőrség nyomozást indított, a verekedő fiúkat már azonosították.

„A gyanúsítotti kihallgatások folyamatban vannak. Az üggyel kapcsolatban garázdaság miatt nyomoz a szigetvári rendőrkapitányság” – mondta Berlász Viktória, a Baranya megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A kisváros polgármestere azt mondta, eddig ilyesmi nem történt a településen. „Amikor ezt meghallottam és láttam is ezt az elhomályosított videót fent a Facebookon, félelem töltött el, mert megérkezett a mi városunkba is” – fogalmazott Vass Péter.

Szigetvár polgármestere szerint mindent el kell követni azért, hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő az iskolában.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató