2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Karácsony bevadult: Ez már a valódi forradalom, Orbán rettegve kezdhet csomagolni

Orosz Anna után az alkalmatlan főpolgármester beszélt.

 

Orosz Anna után Karácsony Gergely lépett a mikrofonhoz, és azt mondta: "Győztünk! Mind a tízmillióan győztünk". Mint mondta,

Egy vesztese volt a mai napnak, egy embernek kell csomagolnia és rettegnie a jövőtől, őt úgy hívják, hogy Orbán Viktor".

A szerénység, a szweretet és a hazaszeretet forradalma zajlik most - tette hozzá. Ennek a forradalomnak szerinte egy kulcsmondata van: "A haza minden előtt!".

Karácsony Dobrev Kláráról azt mondta, büszke arra, hogy vele közösen változtatják meg Magyarországot. Az előválasztók Karácsony szerint nemcsak Orbán Viktor rendszerére "rúgták rá az ajtót", hanem az ellenzékre is, mert kimondták, hogy olyan kormányt akarnak, amelyik nemcsak az elmnúlt 12 év, hanem az elmúlt 30 év hibáit is orvosolni akarja. 

Azzal a hittel kezdett el politizálni, hogy "lehet más a politika", de soha ilyen közel nem voltunk szerinte ahhoz, hogy ez így is legyen. Karácsony szerint Márki-Zay Péter képes összefogni ezt a sokszínű ellenzéki tábort és képes változást hozni Magyarországon.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató