2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kocsis Máté Karácsony Gergelyről indított "játékot"

Kocsis Máté hozta a formáját és újra odaszúrt a baloldal következetlenségének. Az elmúlt hetek bebizonyították, hogy Karácsony Gergely nemhogy egy hétig, de még egy pár napig sem tud kitartani egy-egy kijelentése mellett. Erre világított  rá közösségi oldalán a Fidesz frakcióvezetője.

Karácsony Gergely még az ellenzéki politikusoktól megszokottnál is gyakrabban változtatja a véleményét. Emlékezetes, hogy annak idején még Unicum kellett neki az összefogáshoz Gyurcsány Ferenccel, később viszont már azt állította, hogy ő volt az, aki szorgalmazta a DK-val való együttműködést. Az ellenzéki előválasztás azonban, úgy tűnik, akkora hatással volt a hiperpasszív főpolgármesterre, hogy még ennél is gyorsabb véleményváltoztatásokra lett képes. Ennek kapcsán invitálta játékra követőit Facebook-oldalán Kocsis Máté.

Játék! Állítsa időrendbe Karácsony Gergely elmúlt heti nyilatkozatait! Ha eltalálja a helyes sorrendet, és még mindig elhisz bármit a főpolgármester úrnak, akkor kezdje újra a játékot! A helyes megfejtők 15. évfordulós ünnepi hétvégét tölthetnek Balatonőszödön. Kellemes időtöltést!

– fűzte a képhez Kocsis Máté.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató