2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Egy baloldali lap szerint egy nemzet várja MZP forradalmi beszédét

A Márki-Zay Pétert a legutóbbi napokig hevesen támadó, DK-közeli Ez a lényeg blog nemzetegyesítőként köszönti az összefogás közös miniszterelnök-jelöltjét.

Tizenkét év elteltével ma is a Gyurcsány–Bajnai-tengely határozza meg a baloldal kommunikációs és médiastratégiáját, amihez a pénz egy részét a DK parlamenti képviselőcsoportja szolgáltatja – írta meg lapunk korábban  A párthoz közel álló EagleEye-Marketing Kft. féléves időszakokra megkötött szerződései egyenként 43 113 960 forintról szólnak. Több mint 86 millió forint landol a cég számláján közösségimédia-tanácsadásért az Országgyűlés honlapján elérhető nyilvános adatok szerint. 

Az Ez a lényeg tehát a Gyurcsány–Bajnai-tengely tízmillókkal támogatott propagandalapja.

Nem csoda, hogy az újság az előválasztási kampányban nem kímélte Márki-Zay Pétert, és nem győzte felmagasztalni Dobrev Klárát sem. 

A baloldal új modellt alkalmaz a kampányban 

Mint korábban is megírtuk a baloldali Telex, a HVG, a 444, a 24.hu, a Magyar Hang, valamint a Válasz Online anyagait is propagálja Dessewffy Tibor észtországi cége. A választások közeledtével tovább bővül a volt miniszterelnök befolyásolási portfóliója, a háttérben feltűnik Ficsor Ádám, Szigetvári Viktor és Bajnai Gordon is. Az ellenzéki üzeneteket közvetítő internetes felület nem készít saját tartalmat, vállaltan mások cikkeit, egyéb anyagait dolgozza fel, majd hirdeti meg a közösségi médiában. Ennek is köszönhető, hogy az Ez a lényeg blog tartalmai folyamatosan jelen vannak a magyar nyelvű Facebookon. 

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató