2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Odaverünk Európának és a világnak: 8 kamerával és drónnal lesz a közvetítés 13 órától

A közvetítés a HírTV-n 13 óra 30 perctől, a csatorna Facebook-oldalán pedig 13 órától kezdődik, melyet portálunk élő tudósításában is követhet majd.

„A 15 évvel ezelőtti rendőri erőszak áldozataira és az '56-os hősökre is emlékeznek a békemenet résztvevői. Az október 23-i rendezvényre vidékről is rendkívül sokan érkeznek. A legtöbben azért vesznek részt a békés demonstráción, hogy a hazai ellenzéknek és Brüsszelnek is megmutassák:

támogatják Magyarország jelenlegi kormányát”
– írja a Hír Tv.

Mint írják: Nyolc kamerával, drónnal adnak élő közvetítést a Békemenetről. A közvetítés a HírTV-n 13 óra 30 perctől, a csatorna Facebook oldalán pedig 13 órától kezdődik. Természetesen Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét is élőben közvetítik majd.

A Hír TV élő közvetítését olvasóink 13 órától itt, a Vadhajtások.hu-n is követhetik majd.

Székelyföldi magyarok százai érkeznek

Mint a Hír Tv fogalmaz: „Erdély több településéről érkeznek megemlékezők a békemenetre”. A portál elmondta azt is: „A folyamatosan romló romániai járványhelyzet miatt a beutazás védettségi igazolványhoz kötött. Az autóbusszal utazó csoportok esetében pedig több indulási ponton is gyorstesztet végeznek az indulókon”.

Mint írják: „a beutazó magyarok között többen is vannak, akik az összes eddigi békemeneten részt vettek”. A portál tájékoztatása szerint „Makfalva polgármestere például elmondta: „nagyon fontos, hogy jelenlétükkel is megmutassák:

a székelység kiáll a magyar kormány mellett”.

Kárpátalja is képviselteti magát

Az eddigi békemenetekre rendszeresen utaztak Kárpátaljáról is – idézi fel a portál, hozzáteszik: „nincs ez máshogy idén sem”. Mint írják: „Csapon, a kis kárpátaljai határvárosban már hajnali négy órakor félszázan várták a busz indulását. A csoport az ungvári járás magyarlakta településeit fogja képviselni a békemeneten”.

 

A Vadhajtások.hu 13:30-kor indítja azt az élő tudósítását, amiben minden látható lesz, videó és írásos beszámolók formájában is. Percről-percre közvetítjük a baloldali bohócainkat is.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató