2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Orbán Viktor Jakabnak: Ön korábban azt mondta, hogy semmi jót nem tettünk, miközben felvette a CSOK-ot

Orbán Viktor kormányfő Jakab Péternek (Jobbik) azt válaszolta, hogy két perc nem elég a ténybeli tévedések kiigazítására.

Az első, hogy az unióban nem ajándék a ránk váró pénz, hanem hitel. A második pedig a posta bélyegével függ össze. Béremelést akarunk adni a posta dolgozóinak, de az unió ezt tiltja, ezért jogcímet keresünk, hogy pénzt adjunk a postának - tette hozzá.


Amiről Ön beszél az arról szól, hogy ne emeljük fel a postások bérét.

Előfordulnak a tévedések, ha valaki most lépi át a felnőttkor határát, ezért elolvastam a Jobbik alapító nyilatozatát. Orbán felidézte, hogy a Jobik alapító nyilatkozatában az szerepel, hogy a Jobbik elsődleges feladata a kommunista utódpárt és a liberálisok etávolítása a politikai hatalomból. Gratulálok a születésnapjuk alkalmából, mert mostanra csatalkoztak a lommunsta utódpártok és a liberálisok szövetségéhez.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy vannak olyan természetű problémák amiken nem tudunk segíteni. Amikor a kommunisták voltak kormányon, akkor az átlégbér is kevesebb volt, mint amennyi most lesz a minimálbér.

Nincsen cirkus bohóc nélkül,

és Ön kézséggel vállalta ezt a szerepet, de a közönség még a baloldali előválasztáson is leszavazta ezt a produkciót - emlékeztetett Orbán. Ön korábban azt mondta, hogy semmi jót nem tettünk, miközben felvette a CSOK-ot.

Még idejében szólok, hogy vigyázzon a kommunistákkal, mert az Ön által felvett CSOK-ot is megszüntetik majd. 

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató