2024. március 15. - Kristóf
EUR : 394.15
USD : 360.22
Időjárás ikon14°

Orbán Viktor Tordait is a földbe döngölte: kellő tisztelettel figyeljük, hogy három hetente valaki másért lelkesedik az ellenzék

A mérhetetlen Párbeszéd ügynöke ÉLŐBEN közvetíti a mai vitát a Facebookon.

Azt írja, hogy "grillezik" Orbánt. Csak az a probléma ezzel, hogy mindig ők égnek...

 

A párbeszédes Tordai Bence a száz napja kirobbant Pegasus-botrányról kérdezte Orbán Viktort, amikben a kormány újságírókat, ellenzéki és kormánypárti politikusokat is megfigyelhetett. Legalábbis ezzel vergődik a moslékkoalíció.

Tordai kérdései „Orbán úrnak”: Megfélemlítésből, zsarolásból vetették-e be a szoftvert? Azt hiszik, következmények nélkül megúszhatják az ügyet? Jelenleg is folytatják-e a megfigyeléseket? Tordai beismerésnek tekinti, ha Orbán terel, és nem válaszol, mondta.á

Orbán: mindegy, hogy püspök vagy utcaseprő, ha nemzetbiztonságot érint a tevékenysége
 
Orbán a Pegasus-ügyre vonatkozó kérdésről azt mondta, hogy a legfontosabb, hogy a belügyminiszter elment a bizottsági ülésre, amit erről tartottak, az ott elhangzottaknál ő sem tud többet mondani. Arról beszélt, a szolgálatok számára senkinek a foglalkozása nem számít, mindegy, hogy valaki püspök vagy utcaseprő, ha a tevékenysége nemzetbiztonsági szempontokat érinthet, akkor aszerint járnak el.

Tordai Bence azt mondta, ő úgy tekint Orbán válaszára, hogy három igennel válaszolt.

2010 előtti megfigyelés
 
Orbán szerint kellő tisztelettel figyelik a Fideszben, hogy három hetente valaki másért lelkesedik az ellenzék – itt Márki-Zay Péterre utalt, akiről Tordai azt mondta, ma derült ki, hogy őt is megfigyelték.

Mint a miniszterelnök mondta,

Tordaiék olyanokkal vannak most szövetségben, akik 2010 előtt megfigyelték az akkori ellenzéket és beengedték az oroszokat a magyar titkosszolgálatba.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató