2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Szabó Tímea: A DK megmutatta, hogy mit is jelent az összefogás

A mérhetetlen Párbeszéd ügynöke is felült a Márki-Zay féle kamuvonatra. A tegnapi ügynökakkal van elfoglalva ő is.

A Facebookon üzent Kabul Rózsája:

„A Demokratikus Koalíció ma megmutatta, mit is jelent az ellenzéki összefogás. A Fidesz pedig azt, hogy hogyan próbálja majd szétverni ezt az egységet.

A DK-nak köszönjük, a Fidesznek üzenjük: nem fog sikerülni a bomlasztás! Innentől együtt megyünk, győzni fogunk, és közösen fogunk kormányzni!

Márki-Zay Péter ma nyilvánosságra hozott egy több oldalas anyagot, amely őt lejárató vádakat tartalmazott. A dossziét a Fidesz állította össze, ők juttatták el a DK-hoz az előválasztási kampányban, abban bízva, hogy annak tartalmát majd felhasználják Márki-Zay Péter ellen. A fideszes »mesterterv« azonban elbukott, a DK ugyanis mindezt átadta az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjének.

A Fidesz mindent megtesz, hogy szétverje az ellenzéki egységet, de innen is üzenjük: nem fogjuk hagyni! Véget ért a versengés időszaka, október 23-án azért álltunk közösen színpadra, hogy megmutassuk, közösen megyünk tovább.

2022-ben leváltjuk Orbánék kormányát, leszámolunk a gonoszsággal, a kapzsisággal, az embertelenséggel! Ez külön-külön nem, csak egységben sikerülhet.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató