2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Rejszführer Gréczy nagyon kiakadt, mert a szövetségeseik is Gyurcsányoznak

Perverz Zsolti Facebookozik.

„Kevés ennél szánalmasabbat tudok elképzelni, de a jelenség még mindig létezik. Pedig aki ezt teszi, annak csupán arra kellene tudnia válaszolni, hogy az elmúlt 10 évben – mióta a DK megalakult – ugyan, ki akadályozott bárkit – civilt, pártot –, hogy Gyurcsány Ferencnél erősebb, hitelesebb, szervezettebb, bátrabb stb. politikai erőt hozzon létre?

Miért nem azon morfondíroznak a gyurcsányozók, hogy miért nem sikerül a DK által amúgy elfogadott többieknek 10 év alatt megmutatni és bebizonyítani, hogy Gyurcsány Ferenc felesleges a mai magyar politikában? Mi hiányzott és hiányzik ehhez a bizonyításhoz? Politikusi képesség? A befektetett munka? Szervező erő? Emberi hitelesség? Miért nem tudták 10 év alatt megmutatni mások a saját sikereikkel, népszerűségükkel, hitelességükkel, hogy nincs szükség sem Gyurcsány Ferencre, sem a Demokratikus Koalícióra?

És miféle demokraták azok, akik ahelyett, hogy jobbak lennének a napi versengésben, inkább vissza akarnak vonultatni valakit, aki sokkal jobb, ügyesebb, sikeresebb, hitelesebb náluk, és több szavazót vonz, mint más pártok akár együttvéve?

Ha nem tudod legyőzni a bajnokot, megpróbálod lerúgni, vissza akarod léptetni? Aki ilyet mond és gondol, az demokrata egyáltalán?”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató