2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Márki-Zay szerint az erőszakos iszlamista migránsok könnyen beilleszkednének a magyar társadalomba

Márki-Zay Péter, a baloldali előválasztási hacacáré nyertese nemrég Bécsben járt. Gyurcsány miniszterelnök-jelöltje a Facebook-oldalán publikált videós bejelentkezésében arról is beszélt, hogy Magyarországnak befogadó társadalomnak kell lennie, vagyis be kell engednünk a migránsokat. A globalisták magyarországi helytartója kifejtette, hogy az Európai Unió sajnos az integrációban nem jár az élen, majd kijelölte a feladatot Magyarország számára: még Brüsszelt is meg kell előzni az illegális bevándorlók befogadása terén – írja az Origo. 

Nekünk az a fontos, hogy egy befogadó, szeretetteljes társadalom legyünk, ahol ezek az emberek magyarrá válnak legkésőbb egy-két generáció múlva. Én azt szeretném, hogyha Magyarországon – ahol már most is nagyon sok külföldön született ember él – mi az integrációban lépnénk előre

– hangsúlyozta Márki-Zay Péter. A portál rámutatott: az európai példákból viszont tisztán látszik, hogy eddig bárki próbálkozott hasonló megoldással, az elbukott. Emiatt jutottak odáig nyugaton, hogy a migránsok templomokat rongálnak meg, vagy azt is eltűrik, ha esetleg egy muszlim migráns azért gyilkol meg egy keresztény férfit, mert az a húgának udvarolt.

KERESZTÉNYELLENES BŰNCSELEKMÉNYEK, BRUTÁLIS GYILKOSSÁGOK, LEFEJEZÉSEK

Csak 2017-ben Németországban közel 100 keresztényellenes bűncselekményt követtek el az iszlám menedékkérők vagy migránsok. Azzal fenyegetik meg a táborokban dolgozó németeket, illetve a keresztény menekülteket, hogy eltörlik az európai kereszténységet, és megölik a “hitetleneket”. Emlékezhetünk arra az esetre is, amikor Párizs egyik elővárosában, a nyílt utcán egy muszlim migráns lefejezte Samuel Patyt, egy középiskolai tanárt saját kollégái szeme láttára. A kivételesen brutális gyilkosság indoka az volt, hogy a történelemtanár a szólásszabadságról beszélt az egyik órán, ezzel összefüggésben Mohamed-karikatúrákat mutatott.

NYUGAT-EURÓPA BEHÓDOLT A MIGRÁNSOKNAK

Nemcsak Németországban, hanem Franciaországban is elképesztő méreteket öltött a keresztényellenes erőszak a migránsáradat miatt. 2008 és 2018 között 245%-kal nőtt a keresztények elleni támadások száma, míg a muszlimellenes támadások ugyanezen időszak alatt rohamosan csökkentek. Jól látszik tehát, hogy egy olyan társadalmi rétegről van szó, amelyet sehol Európában nem voltak képesek integrálni. A helyzeten úgy próbálnak javítani a nyugati országok, hogy gyakorlatilag behódolnak a migránsoknak, inkább lemondanak saját vallásukról és kultúrájukról csak azért, hogy ne essenek erőszak áldozatává.

Márki-Zay ugyanezt a radikális baloldali eszmevonalat szeretné követni, vagyis úgy engedné be migránsok tízezreit Magyarországra, hogy közben tönkreteszi a magyar keresztény kultúrát. Márki-Zay szavai nem különböznek Gyurcsány Ferenc gondolataitól, aki 2015-ben azt mondta:

El kell dönteni, hogy emberek vagyunk-e vagy sem. Fantasztikus dolog magyarnak lenni, de van ennél még fantasztikusabb: embernek lenni. És aki látja a menekülteket, azoknak muszáj érzékelniük, hogy olyanok, mint mi. Hála Istennek nem mi vagyunk bajban. Azt szeretném mondani a kormánynak, hogy ő annyiszor sértette már meg az európai jogot, sőt, ebből divatot csinált, most hirtelenjében ne hivatkozzon már az európai normákra. Nyissa meg a határokat, engedje őket be.

Márki-Zay a mostani videójában is Gyurcsány Ferencnek és a radikális baloldali brüsszeli elitnek tesz hűségesküt.

Forrás: Origo

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató