2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A melegeknek nem szabadna létezniük – az ukrán válogatott focista kiakadt

A Dinamo Kijev ukrán válogatott játékosa, Artem Beszedin a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-találkozó előtt egy YouTube-interjúban többek között a homoszexuális emberekről is szót ejtett – elmondása szerint a meleg embereknek nem kellene létezniük, és félti a fiát tőlük.

Hogy támogatom-e a Pride-parádékat? Nem, egyáltalán nem. Ez nem normális. Alapból a homoszexuálisoknak nem kellene létezniük. Vannak fiúk és lányok, ennyi.

– idézi Beszedin szavait a vecernji.hr.



A 25 éves csatár jelenleg súlyos térdsérüléséből lábadozik, amelyet még a svédek elleni Európa-bajnoki nyolcaddöntőn szenvedett el.

A 2019 végén doppingvétsége miatt egy évre felfüggesztett támadó a YouTube-csatornának adott interjújában arról is beszélt, hogy a spanyolországi rehabilitációja során számos LMBTQ-emberrel találkozott. 

Vannak szövetségek, zászlók, és boldogok vele… Nem tudok rájuk nézni

– tette hozzá.

Néhány nappal korábban a Sahtar ukrán válogatott védője, Bohdan Butko is hasonló gondolatokat osztott meg, amikor a melegekkel szemben szólalt fel.

ARRÓL IS BESZÉLT, HOGY HA AZT VENNÉ ÉSZRE, HOGY EGY CSAPATTÁRSÁNAK EREKCIÓJA VAN AZ ÖLTÖZŐBEN, AKKOR MEGÜTNÉ, ÉS SOSEM NYÚJTANA KEZET EGY MELEG CSAPATTÁRSNAK.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató