2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Először lesz egy transz férfi az Yves Saint Laurent kampányarca

Az Instagramon közel félmillióan követik a siket aktivistát és modellt, a kínai és zsidó szülők gyermekeként született Chella Mant. A civilben mérnöknek tanuló Chellát a világhírű IMG modellügynökség szerződtette le, és egyre nagyobb márkákat képvisel.

Az Yves Saint Laurent Z-generációs influencerekkel erősít, így kérték fel a transz aktivistát is az YSL Beauty új kollekciójához –

ezzel pedig ő a kozmetikai részleg első transz férfi nagykövete.

A kampányhoz készített fekete-fehér videóban a tranzíciójáról is beszél: „Mindig is erős nemi diszfóriával küzdöttem – az elmém nem kapcsolódott a testemhez. A top műtét tette lehetővé, hogy a testem az otthonommá váljon, és a hegeim mindig erre a felszabadulásra fognak emlékeztetni. Ahol nincsenek eszközeim, hogy szavakkal fejezzem ki magam, ott a művészet volt és most is az én kiskapum. A hegeim tesznek engem azzá, aki vagyok. Kiváltság, hogy viselhetem őket. A hegek az én védjegyem.”

Az YSL kampányában rajta kívül többek között az internetes sztár és humorista Rickey Thompson, a queer modell Brynne Rosetta és a TikTokon népszerű Titiana Rigsby is szerepelnek – bemutatva, hogy a cisznemű nők mellett mennyire sokféle ember használja a márkát termékeit.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chella Man (@chellaman) által megosztott bejegyzés

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató