2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Berg ügynök is kifakadt: Szégyelljék magukat, ez felháborító!

Cseh Katalin után a férj is kiakadt.

Berg Dániel a Facebookon tombol, mert nyilvánosságra került a luxus-lagzijuk...

Ezt írja a Facebookon:

„A mai napon bizonyossá vált, hogy a Fidesz környékén mennyire kétségbe vannak esve a jövő évben várható bukás miatt. Más okot nehéz találni arra, hogy életem egyik legboldogabb napját, az esküvőm napját, aljas módon akarják besározni.

Igazi »polgári keresztény« hangnemben hazudnak és relativizálnak.

Katkával emlékezetesen kívántuk megünnepelni azt, hogy a házasság szentségében kötjük össze életünket, családunk és barátaink körében. Ehhez sok segítséget kaptunk, és mindketten sokat dolgoztunk, hogy a nagy nap méltó legyen fogadalmunkhoz.

A propaganda ismét szemenszedett hazugságokat terjeszt: esküvőnk összköltsége a töredéke volt annak, mint amit állítanak. Ezzel pontosan tisztában vannak azok is, akik ezt a képmutató politikai támadást kieszelték. Ahogyan azzal is, hogy mi a különbség a mi polgári mennyegzőnk és a NER-es rongyrázás között. A különbség fényévnyi.

Soha nem vetemednék arra, hogy mások, akár velem szemben álló politikusok esküvőjén, házasságuk szentségén ilyen gyalázatos módon élcelődjek. Szégyelljék magukat!

Természetesen felháborító, amit tettek és tesznek, de a szánalmon kívül már nem igazán tudok mást érezni irántuk. Kívánom, hogy a leghangosabb kritikusaink is találják meg életük párját, és legyenek olyan szerencsések, hogy egy ilyen meghitt napot tudjanak eltölteni választottjukkal.”

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató