2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Beszélgetni szeretett volna valakivel részegen, hát felhívta a TEK-et, és elmesélte, kiket hogyan végezne ki

A Bajai Járási Ügyészség közveszéllyel fenyegetés miatt emelt vádat egy bajai férfi ellen, aki idén júniusban a saját mobiljáról részegen felhívta a Terrorelhárítási Központ ügyeletét, és azzal fenyegetőzött, hogy fegyvereket szerezbe, hogy azokkal bűnözőket öljön.



A több mint ötperces hívás során olyan kijelentéseket tett, amikkel valótlanul közveszéllyel járó események bekövetkezésével fenyegetett. Többek között azt közölte a diszpécserrel, hogy pénzért fegyvereket fog beszerezni, és azokkal kivégzéseket fog rendezni. Azzal is fenyegetőzött, hogy drogfogyasztókat és más bűnözőket fog „elrendezni”, leszámol velük.

Azt is közölte, hogy ha nem tartóztatják le, akkor „mindenre támad, ami mellé jön”, bűnözőket fog elpusztítani, illetve a bűnözők családtagjait is fenyegette.A szabadlábon védekező férfit a járási ügyészség közveszéllyel fenyegetés bűntettével vádolja. Az ügyész a bűncselekményt beismerő férfira felfüggesztett börtön kiszabását kérte. A vádlott bűnösségéről a Bajai Járásbíróság fog dönteni. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató