2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Hajnal Miklós: A Fidesz felkötheti a gatyáját

Tisztújítás lesz a Momentum országos vezetésében. A hazaáruló szervezet elnöke, Fekete-Győr András elbukott az előválasztáson, ezért a bizalmi szavazáson megfosztották vezetői pozíciójától. 

Nem lehet különálló esetként kezelni a tényt, hogy a párt küldöttei megvonták bizalmukat Fekete-Győr Andrástól. Az elmúlt hónap értékelésében az is benne van, hogy ugyanezek a küldöttek Fekete-Győr Andrást listavezetőnek választották – véli Hajnal Miklós.

András munkája iránt a tisztelet megvan, ugyanakkor az előválasztást követően azt gondolta a küldöttgyűlés, hogy új vezetőre, új arcra van szükség a párt élén.

Hajnal Miklós azt is megjegyezte, hogy az összes elnökségi tag sikeresen vette az előválasztáson az akadályt, így folytathatják a munkát. 

Az elnöki tisztség feltehetően Donáth Anna és Orosz Anna között dől majd el, de minél szélesebb a verseny, annál jobb. A választás egy ideiglenes tisztújítás, jövő júniusig keresnek most pártelnököt.

A politikusnak az fáj leginkább a diplomájának meglétét firtató sajtóhírek kapcsán, hogy hazugsággal vádolták meg. Mint mondta, az előválasztási oldalra feltöltött életrajzában egyértelművé tette, hogy felfüggesztette egyetemi tanulmányait, de azt is hozzátette, hogy épp most iratkozott be az ELTE-n a jogi képzésre.

AZÉRT, MERT KÖZGAZDÁSZKÉNT TÜNTETTE FEL MAGÁT KORÁBBAN, HOLOTT CSAK KÖZGAZDÁSZHALLGATÓ VOLT, ÉS EZZEL MEGSÉRTETT BÁRKIT IS, ELNÉZÉST KÉRT, BÁR ÚGY ÉRZI, AZ ESET TÚL LETT RAGOZVA. 

Ha majd tavasszal a mozgósítás lesz a cél, az előválasztás után újra erőt demonstrál az ellenzék, és az erődemonstrációnak is fog kinézni,

a Fidesz pedig felkötheti a gatyáját.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató