2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Szervezkednek a hazaárulók: Dobrev és Márki-Zay Brüsszelben randiztak

„Tartalmas, jó hangulatú találkozó Márki-Zay Péterrel, ezúttal Brüsszelben, egy roppant sikeres előválasztás után, és egy ezerszeresen nagyobb jelentőségű országgyűlési választás előtt” – írja Facebook-oldalán Gyurcsány felesége.



Mint ismert, kétnapos látogatásra érkezett Brüsszelbe az ellenzéki szövetség közös miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter ez alatt az idő alatt találkozni fog négy EP-frakció vezetőjével, hat uniós biztossal, valamint civil szervezetek, think-thank-ek képviselőivel is.

 Dobrev Klára közösségi oldalán számolt be az egyeztetésről Márki-Zay Péterrel. Szerinte sikeres volt a találkozó és azt üzeni az aggódóknak: „Orbán ellenzéke ma nem csupán erősebb, hanem egységesebb is, mint valaha!”

Hozzáteszi, „a DK és személy szerint én is teljes erőnkkel támogatjuk Márki-Zay Pétert és a közös kampányt. Márki-Zay Péter sikerének kulcsa a 106 ellenzéki jelölt, köztük a 32 DK-s jelölt győzelme. Egymásra vagyunk utalva. Vagy csak együtt győzhetünk, vagy pedig sehogy. Márpedig mind Márki-Zay Péter, mind a DK győzni akar, így győzni is fog 2022 áprilisában!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató