2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Megszólalt Márki-Zay felesége: Engem mint szülésznőt teljesen kivégzett a rendszer

A moslék messiása beveti az asszonyt is.

– Ez a rendszer engem mint szülésznőt teljesen kivégzett – erről beszélt a szélsőliberális Magyar Hangnak adott interjújában Márki-Zayné Vincze Felícia, aki jelenleg asztalosnak tanul.

Márki-Zay felesége felidézte, hogy miután férje elindult polgármesternek, hódmezővásárhelyi születésotthonuknál „mindenbe belekötöttek a különböző hivatalok – ami korábban jó volt, az hirtelen nem”. Szavai szerint abszurd dolgokat kértek számon, feljelentések történtek, mindent kitaláltak.

Márki-Zayné Vincze Felícia kitért arra is, hogy az előválasztási kampány még jobban összekovácsolta a családot. – Számunkra természetes, hogy kiállunk egymás mellett, és ezt a kiállást meg is mutatjuk, ha szükség van rá – válaszolta arra a kérdésre, hogy nem bánták-e meg utólag, hogy gyermekeikkel is részt vettek különféle politikai rendezvényeken.

Beszét arról is, hogy őket középosztálybeliként nagyban segíti a kormány családpolitikája, így tudtak autót is vásárolni, igaz a legolcsóbbat, egy hétszemélyes Daciát lízingre. – Akinek kevés a jövedelme, annak azonban ez nem segítség – fűzte hozzá.


Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató