2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Kóbor János kórházba került

Az Omega legendás frontembere a Blikk információja szerint pár napja már betegeskedett, programot is le kellett mondania. A zenész később kórházba került, korábbi elmondása szerint Kóbor János nem oltatta be magát, valószínűleg koronavírussal fertőződött meg.

Kedden kellett volna részt vennie egy televíziós felvételen, de szinte az utolsó pillanatban lemondta. Valószínűleg már nem érezte jól magát – erősítette meg a Blikknek Benkő Balázs, az Omega néhai billentyűsének, Benkő Lászlónak a fia. A hír nagyon aggasztja Kóbor zenésztársait és a legendás együttes rajongóit, akik egyként reménykednek abban, hogy nincs komoly baja a 78 éves énekesnek.

Pár napja lett rosszul, és ugyan ő nem veszi komolyan az ilyesmit, nem retten meg egy kis betegségtől, de a felesége, Zsóka nem kockáztatott. Azt mondta, nem szabad várni, azonnal kórházba vitte a férjét, akit bent is tartottak

– mesélte a Blikknek egy, a családhoz közel álló barát. Azt nem árulták el, mit találtak az orvosok, így nem csoda, hogy aggódnak a barátok a zenész egészsége miatt, ugyanis Kóbor korábban többször is hangot adott annak, hogy nem oltatja be magát koronavírus elleni vakcinával sem.

Sosem oltatom be magam semmivel, az influenza elleni vakcinát sem kértem, és ezt sem fogom

– nyilatkozta tavaly a Blikknek Kóbor, aki nem híve az oltásoknak, ám a járvány az elmúlt hetekben ismét felerősödött, a betegséggel kapcsolatos számok folyamatosan emelkednek, a fertőzés egyre gyorsabban terjed, a nyolcadik ikszet taposó zenész pedig a kora miatt fokozottan veszélyeztetettnek számít. A zenészvilág tehát ismét az egyik ikonjáért aggódik, hiszen még nincs egy éve, hogy egy másik közkedvelt, idős művész, Balázs Fecó is a súlyos betegség áldozata lett. A Korál legendája – Kóborhoz hasonlóan – maga ment kórházba, mert rosszul érezte magát és aggódott a koronavírus miatt, ám hiába a gondos ápolás, az állapota folyamatosan romlott és a szervezete végül feladta a harcot. A lap megkereste Kóbort és a feleségét, Zsókát is, ám eddig nem érték utol őket. Molnár György, az Omega gitárosa azonban megerősítette a hírt, miszerint Kóbort az elmúlt napokban kórházban ápolták, ám az állapota javult és már optimistán nyilatkozott a hazatéréséről.

Rosszul volt, ezért bevitték. Csütörtökön beszéltem vele, akkor már bízott benne, hogy hamarosan otthon gyógyulhat tovább. A lényeg, nem temetünk senkit!

– szögezte le az Elefánt becenevű zenész.

Forrás: PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató