2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

FeGyőr: megnéztem az Elk*rtukot, Orbánék egyenesen rettegnek

A film mutatja, hogy Orbánék most egyenesen rettegnek.

„Én is megnéztem Orbán Viktor propagandafilmjét, az Elk*rtukot. A valós 2006-os őszi eseményeket csak részben érintő film nem azt a 2006-ot mutatja be, amire én emlékszem. Akkor, középiskolásként az őszödi beszéd miatti düh és a tenniakarás vitt ki engem is a tömegbe, vele együtt pedig a véres események közelébe.

2006 nem a fiatalokat autóval üldöző titokminiszterekről, a háttérben ármánykodó közvélemény-kutatókról, meg persze a minden rosszat képviselő Dobrev Kláraról szólt. A film ezen része nettó hazugság. Ez pedig azért végtelenül szomorú, mert a 15 évvel ezelőtti ősz a kibukott hazugság miatti jogos felháborodásról, Gyurcsány Ferenc morális bukásáról szólt. A magyar nép nem tűrhette és most sem tűrheti, hogy a kormány a szemébe hazudjon. 

Persze pénzkidobás volt, de egy ok miatt mégis inkább örülök, hogy láttam a filmet: a történelem minden autoriter rendszere akkor tekerte fel leginkább a propagandát, amikor legjobban féltek a bukástól. A film mutatja, hogy Orbánék most egyenesen rettegnek.
Ne üljünk fel se Orbánék, se az ellenzéki oldalon még mindig erős relativizálás hazugságainak! 2006-ot kezeljük a helyén, mikor az emberek teljesen jogos és békés felháborodását az egyik oldalról rendőri túlkapások, a másikról önjelölt, agresszív forradalmárok sározták be.”- írta Fekete-Győr a Facebookon.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató