2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

"Önök nem zöldek, hanem újkommunisták" - Schanda Tamás helyretette az ellenzéket

A parlament előző héten kezdődött ülésének ötödik, egyben befejező napja délelőtt tizenegykor kezdődött a magyar szórvány napjára történő emlékezéssel, majd a napirend előtti felszólalások között szó volt a vasárnapi Fidesz-kongresszusról, a klímavédelemről és a járványkezelésről is.

ÉLŐBEN közvetítettük a Facebook-oldalunkon az eseményt.

A szocialista Harangozó Tamás túlköltekezéssel vádolta a kormányt, amiért sok életmentő berendezést rendeltek a járványügyi védekezés kapcsán. Rétvári Bence rámutatott, hogy a baloldalnak semmi sem jó, korábban állandóan azt hangoztatták, hogy nincs elég lélegeztetőgép az országban, most hogy a járvány kapcsán rengeteg életmentő berendezést és a védekezésben használt eszközt szerzett be az ország, az a problémája az ellenzéknek, hogy túlköltekeztünk.

A klímaváltozással kapcsolatos ellenzéki kérdésekre Schanda Tamás ismételten azzal szembesítette a baloldalt, hogy ők csak a szavak szintjén zöldek, hiszen, ha dönteniük kell, hogy közparkot létesítsenek vagy privatizáljanak, ők minden esetben a privatizációt választják.

Önök nem zöldek, hanem újkommunisták

–ragadta meg a baloldal lényegét Schanda Tamás.

Forrás: PS

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató