2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Agyérgörcsöt kapott Lang Györgyi, kórházba vitték

Hétfőn hajnalban kórházba kellett szállítani a Pa-dö-dő 64 éves énekesnőjét.

Lang Györgyi ijesztő tüneteket tapasztalt magán, mint kiderült, agyérgörcsöt kapott. Jelenleg is szubintenzív osztályon kezelik.
Az évek óta kerekesszékbe kényszerült Lang Györgyi legjobb barátnőjét és zenésztársát, Falusi Mariannt riasztotta először, amikor érezte, hogy baj van.

– Éjjel kettőkor jöttem el tőle, nem tapasztaltunk semmi különöset. Tudom, hogy reggel négy-öt óra körül szokott lefeküdni. Utólag elmondta, hogy akkor még minden rendben volt, reggel viszont már kevésbé tudta mozgatni a kezét, emellett nehezebben beszélt, ezért jobbnak látta, ha felhív

– mondta a Borsnak Falusi Mariann s elárulta, ezután mentőt hívtak, akik egy fővárosi kórházba szállították Györgyit.

– Az orvosok közölték velünk, hogy hajnalban agyérgörcse volt. Megnézték és bevitték a kórházba, gyógyszereket is kapott. Györgyi most már a szubintenzív osztályon fekszik, tehát már jobban van, és semmiféle tünete nincsen.

Mariann megnyugtatott mindenkit: úgy tűnik, Györgyinek nem történt komolyabb baja. Tisztán és érthetően beszél, jókedvű, és már a kezeit is mozgatja. Valószínűleg szerdán kerül ki az osztályról, majd haza is engedhetik a kórházból.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató