2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Kulka János is hallható a szivárványcsaládok új kampányvideójában

Újra támad az LMBTQPZYRDT....

A család az család – továbbra is ezt a "fontos üzenetet" szeretné átadni új videójában a Szivárványcsaládokért Alapítvány.

A LMBTQP-szervezet új kampányba kezdett azután, hogy a kormány egy évvel nekiment a Meseország mindenkié című LMBTQ-mesekönyv ellen, majd beleírta az alkotmányba, hogy az apa férfi, az anya nő. 

A legújabb érzékenyítő-videóban plüssfigurák beszélgetnek arról, hogyan telik otthonukban egy átlagos hétköznap este. A kisnyuszik megbeszélik, hogy bár van különbség a napi rutinban, sok fontos dologban ugyanolyanok. „Akkor ebben is hasonlítunk” – hangzik el a kampány egyik mondata.

A figurákat Agócs Írisz, a Maszat mesekönyvek illusztrátora tervezte, és azok Kovács Patrícia és Kulka János hangján szólalnak meg.

„A kampány központi eleme, hogy az összes igazán fontos dolog minden család számára #ugyanaz - hiszen a szivárványcsaládok életében ugyanaz a szeretet, ugyanaz a törődés és ugyanaz az aggódás van jelen, mint bármelyik magyar családéban” – írja a szivárványcsaládokért alapítvány.

A cikkünk megjelenéséig 5900-an látták a klipet, 153 tetszik és csupán 18 nem tetszik áll a videón...

Reméljük, lesz ez jobb is!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató