2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kamu Geri szerint nem az a kérdés, mi hangzott el, hanem hogy hogyan készülhetett hangfelvétel

Nem tárgyalt Bajnai Gordonnal a Városháza esetleges eladásáról - állítja Karácsony Gergely. Az alkalmatlan főpolgármester szerint az újabb hanganyag, amelyen a volt miniszterelnök arról beszél, hogy egy Barts Balázs felett álló emberrel egyeztetett, egy orosz titkosszolgálati módszerekkel létrehozott provokáció. 

"Azt nem tudom, hogy Bajnai Gordon kivel tárgyalt a főváros vezetéséből, amennyire én tudom, városvezetővel ilyenről nem tárgyalt" - nyilatkozta Gy. Németh Erzsébet az ügy kapcsán.

Karácsony szerint nem az a kérdés, hogy Bajnai Gordon miként került az ügy közelébe, hanem az, hogy az orosz Rahimkulov család miért akarja megvenni a Városházát, mikor az nem eladó. Arra a kérdésre pedig, hogy a volt miniszterelnök kivel tárgyalhatott csak annyit mondott: vele biztosan nem.

"Nem az a kérdés szerintem, hogy mi hangzott el ezen a tárgyaláson, hanem hogy miért volt ilyen tárgyalás és hogyan készülhet hangfelvétel egy ilyen tárgyalásról az orosz titkosszolgálat tudta és beleegyezése nélkül. Úgyhogy én azt gondolom, hogy megérkezett Magyarországra az a zavarkeltő orosz politika, amit Európa számos más országában látunk"

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató